درصورت هرگونه مشکل باشماره تلفن09214981793تماس بگیرید رابطه مصرف چای داغ وسرطان :: bahman_nopo

bahman_nopo

درسی
يكشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۱۴ ق.ظ

رابطه مصرف چای داغ وسرطان

رابطه مصرف چای داغ وسرطان

چاقی و افزایش وزن را از عوامل خطر سرطان‌ها هستند و با اشاره به نقش تغذیه در بروز سرطان‌ها نسبت به مصرف مایعات داغ و غذاهای نامطمئن هشدار داد.


 



چاقی و افزایش وزن را از دیگر عوامل خطر سرطان‌ها است . ‌افراد چاق و دارای وزن اضافه در معرض خطر بسیاری از سرطان‌ها از جمله کولون، کلیه، اندومتر رحم، ‌تخمدان، پانکراس و حتی سرطان معده قرار دارند.


 



جلوگیری از چاقی نه تنها مبارزه با سرطان بلکه مبارزه با بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون، بیماری‌های مفصلی و سکته‌های مغزی است.


 



تغذیه از دیگر عوامل خطر سرطان‌ها است و تغذیه ارتباط زیادی با بروز سرطان‌ها دارد.


 



به عنوان مثال مصرف چای داغ سرطان زاست ؛ این در حالی است که در بسیاری از استان‌های کشور فرهنگ مصرف چای داغ جا افتاده است.بر این اساس فرهنگسازی در جهت پرهیز از مصرف چاغ داغ ضروری است.


 



وجود نیتریت در مواد غذایی را سرطان‌زا است ، وجود نیتریت در آب و استفاده از آن به عنوان ماده نگهدارنده در مواد غذایی سرطان‌زاست. برنج دودی و ماهی دودی نیز غذاهای ایمنی نیستند و ثابت شده با بسیاری از سرطان‌ها ارتباط دارند.



نوشته شده توسط بهمن میرزایی
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

bahman_nopo

درسی

رابطه مصرف چای داغ وسرطان

يكشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۱۴ ق.ظ

رابطه مصرف چای داغ وسرطان

چاقی و افزایش وزن را از عوامل خطر سرطان‌ها هستند و با اشاره به نقش تغذیه در بروز سرطان‌ها نسبت به مصرف مایعات داغ و غذاهای نامطمئن هشدار داد.


 



چاقی و افزایش وزن را از دیگر عوامل خطر سرطان‌ها است . ‌افراد چاق و دارای وزن اضافه در معرض خطر بسیاری از سرطان‌ها از جمله کولون، کلیه، اندومتر رحم، ‌تخمدان، پانکراس و حتی سرطان معده قرار دارند.


 



جلوگیری از چاقی نه تنها مبارزه با سرطان بلکه مبارزه با بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون، بیماری‌های مفصلی و سکته‌های مغزی است.


 



تغذیه از دیگر عوامل خطر سرطان‌ها است و تغذیه ارتباط زیادی با بروز سرطان‌ها دارد.


 



به عنوان مثال مصرف چای داغ سرطان زاست ؛ این در حالی است که در بسیاری از استان‌های کشور فرهنگ مصرف چای داغ جا افتاده است.بر این اساس فرهنگسازی در جهت پرهیز از مصرف چاغ داغ ضروری است.


 



وجود نیتریت در مواد غذایی را سرطان‌زا است ، وجود نیتریت در آب و استفاده از آن به عنوان ماده نگهدارنده در مواد غذایی سرطان‌زاست. برنج دودی و ماهی دودی نیز غذاهای ایمنی نیستند و ثابت شده با بسیاری از سرطان‌ها ارتباط دارند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی